+34 616 43 35 88 info@albergcostabrava.com

Escolars

 

Escoles, Instituts i Universitats  

Des de l’Alberg Costa Brava podràs fer activitats al mar, activitats d’interior i activitats de benestar i salut. Aquí et presentem les activitats que pots fer a travès de l’Associació MonMar.

MonMar

MONMAR és una proposta lúdica-educativa orientada a infants i joves que pretén transmetre un coneixement de valor autòcton únic i diferencial de Llançà i del seu patrimoni mediambiental; un indret privilegiat que des del segle III aC engloba una història significativa i significant en vers el nostre Mar Mediterrani i la Bio-diversitat paisatgística, socioeconòmica i cultural que caracteritza aquest entorn i en conjunt, el de l’Alt Empordà i el Cap de Creus.

Pensat com un programa de capacitació interdisciplinari, MONMAR ofereix una proposta d’activitats que combinades entre si, permet als participants una diversitat de possibilitats de desenvolupament competencial, per a endinsar-se en l’univers empordanès i en concret, de la vila de Llançà, a través de les seves múltiples i diverses facetes.

Les activitats que s’ofereixen van tant des de la vessant esportiva marítima, al senderisme responsable, les teràpies de salut naturals, la conservació ecològica o la creativitat i la divulgació en l’àmbit de la sostenibilitat, tot mitjançant eines i metodologies d’activació educatives, alhora que divertides i saludables.

MONMAR ha estat ideat i promogut per un conjunt de col·laboradors experts i locals, que comparteixen com a valor principal la vocació i l’estimació per a l’educació i la conservació de la nostra particular i impressionant geografia, cultura i naturalesa.

ODS_Objectius de Desenvolupament Sostenible

MonMar treballa per fomentar el turisme de manera sostenible seguint els principis de la CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible) juntament amb el Parc Natural del Cap de Creus.

MonMar ofereix activitats per aconseguir els objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, en concret es treballa pels següents objectius:

ODS 3 Salut i Benestar

ODS 3

Promoure la salut mental i el benestar.

 

 

ODS 4 Educació de Qualitat

ODS 4

Educar per la igualtat de gènere, la pau i la diversitat cultural

ODS 12 Consum i producció responsables

ODS 12

Realitzar una gestió sostenible, l’ús eficient dels recursos naturals i disminuir la generació de residus.

ODS 13 Acció Climàtica

ODS 13

Realitzar accions per la mitigació del canvi climàtic, l’adaptació a aquest, la reducció dels seus efectes i l’alerta primerenca.

ODS 14 Vida Submarina

ODS 14

Prevenir i reduir la contaminació marina, i restablir la salut dels oceans.

ODS 15 Vida Terrestre

ODS 15

Protegir les espècies amenaçades i controlar les espècies exòtiques invasores.

Codi de bona conducta

Com ens agradaria que ens visiteu

Altaveus

Altaveus

Llançà té com a actiu el silenci i la qualitat de les nostres platges. Si us plau, no utilitzeu altaveus a les platges i als carrers del poble quan estigueu amb nosaltres.

 

 

Escombraries

Escombraries

L’entorn natural està molt ben preservat i per això us agrairem que no deixeu cap rastre del vostre pas i no sortiu dels llocs de pas.

Avis

Gent gran

Aquí cuidem els nostres avis i àvies. A Llançà hi ha moltes persones que es venen a retirar per la bona qualitat de vida. Si us plau, sigueu amables, sempre cediu el pas i tracteu la gent gran educadament.

Jugar a pilota

Jugar a pilota

Ens agrada que ens visiteu i per això us volem oferir espais de qualitat per jugar, descansar … Feu ús de les zones de jocs per jugar. Intenteu no jugar pel carrer o pel passeig.

Planta

Petjada ecològica

Podeu fer un retorn de la vostra visita, mitjançant el càlcul de la petjada ecològica i aportant alguna actuació de neteja de platges, plantació d’arbres, preservació del territori…

Activitats en mar

Esportiva Marítima i conservació del territori

MonMarCaiac

Excursió a la cova

L’Excursió de la Cova del Castellar és una activitat de descoberta de la fauna i la flora que habiten al voltant de la badia de Llançà i les peculiaritats del Parc Natural del Cap de Creus a través de l’experiència inoblidable de navegar en caiac.

MonMarCaiac

La mar de divertit

És una sessió de jocs dinàmics i segurs on navegarem en els caiacs autobuidables, dobles i insubmergibles. Desenvoluparem activitats relacionades amb la cooperació i el treball en equip en un entorn immillorable.

MonMarCaiac

Ruta en caiac

A partir de Secundària. Descoberta de la tècnica bàsica de paleig i de l’entorn més pròxim a la badia de Llançà amb caiac i caminant. Es tracta de fer una ruta en caiac i tornar caminant, mentres l’altre grup va caminant i torna en caiac. 

MonMarPaddleSurf

Paddle Surf

Abans de posar-nos a l’aigua ens ensenyaran les tecniques bàsiques que utilitzarem. Després començarem a navegar fins a diferents localitzacions de la bahia de Llançà. Durant el recorregut farem jocs entre els paddle surfs dins del mar.

MonMarSnoerkel

Snoerkel

L’activitat consisteix en gaudir del fons marí de la Costa Brava descobrint un munt de curiositats dels organismes que hi habiten, i aprendre a utilitzar l’equipament d’immersió lleugera d’una manera adequada i segura.

Activitats en terra

Lúdiques i de descoberta del territori

MonMarCales

De cala en cala

Començant per la Cala “El Cau del Llop”, farem una ruta seguint el sender GR92, que ressegueix tot el litoral, a través de les cales més boniques i més significatives de Llançà. A cada cala hi farem parada, ens banyarem i realitzarem algun joc.

MonMar Albera

Ruta d'Orientació

Us proposem una ruta amb brúixola per la serra de l’Albera. Aprendrem a utlitzar un mapa i la brúixola. Amb les fites que ens anirem trobant durant el recorregut i un seguit de preguntes i geocatchings que haurem de resoldre farem la ruta.

MonMar Gimcana

Gimcana Marina

A través d’un seguit de proves molt divertides, en que es possarà a prova les habilitats mentals, físiques i de treball en equip dels participants, haureu d’anar superant cada prova de la gimcana aquàtica-terrestre amb l’ajuda dels vostres companys/es.

MonMar Vila

La Vila de Llançà

Aquesta activitat ens permetrà descobrir un Llançà ple d’històries a través d’un divertit joc de pistes. Des del nucli antic fins a la platja de Llançà trobareu pistes, on en cada una us demanarà alguna prova o joc o requisit que haureu de superar per tal d’obtenir una part d’un tot.

MonMar Llotja

Llotja de Llançà

Veurem com arriben les barques, com descarreguen el peix, els guies ens explicaran amb quines arts de pesca es pesca cada peix i coneixerem els diferents tipus de peixos de Llançà. Després entrarem a la llotja i veurem com es fa la subasta de peix.

Activitats en cos i ment

Benestar personal i connexió amb l’entorn

MonMar Mindfulness

Mindfulness

Mitjançant activitats lúdiques i moviment, aprenem a aturar el pilot automàtic de la ment, a sentir, acollir i regular les nostres emocions i viure la vida quotidiana amb més atenció i alegria. Practiquem la tècnica de l’escàner corporal per adonar-nos del que passa al nostre cos i al nostre cor. Fem un exercici de visualització i relaxació sobre la respiració, una petita introducció a la meditació i fem servir tots els sentits per menjar una llaminadura com mai ho hem fet.

MonMar Emocions

Emocions i Pintura

En un entorn de bosc al costat del mar, explorarem cap endins i cap enfora. Utilitzant el dibuix i el joc, realitzarem exercicis amb els ulls tancats, de forma individual i en parella. També farem jocs i dinàmiques en grup. El silenci (no poder parlar) i l’escolta, són essencials en aquesta activitat per a despertar la consciència de la comunicació corporal, visual i del dibuix. Una bona estona per tenir més consciència de les emocions i treballar la unió del grup.

MonMar AlbergCostaBrava

Alberg Costa Brava

L’Alberg Costa Brava és un allotjament familiar on sempre s’hi respira tranquilitat. Descobreix els llocs més emblemàtics del Cap de Creus, Llançà i l’Albera. Relaciona’t amb la Costa Brava respectant l’entorn. I cuida el teu cos i la teva ment! Gaudeix d’experiències úniques!

Altres activitats properes 

Descobreix els llocs més emblemàtics de la Mar d’Amunt.

Sant Pere de Rodes

Visita al monestir de Sant Pere de Rodes. Podem arribar-hi amb bus i tornar caminat pel camí de ronda de Port de la Selva. També s’hi pot arribar caminant i torna amb bus.

 

Museu Dalí Figueres

A Figueres cal visitar el Museu Dalí. També s’hi pot visitar el Castell de Sant Ferran. S’hi pot arribar amb tren des de Llançà. 

Cap de Creus

Us recomanem visitar el Paratge de Tudela i arribar caminant fins el Far del Cap de Creus. Cal un permís especial del Parc Natural i la policia local per arribar en bus.

 

 

Cadaqués

El poble amb més encant de la Costa Brava. Us recomanem caminar fins a Portlligat i visitar la Casa Museu de Dalí.

Altres activitats pels més grans 

Descobreix els llocs més emblemàtics de la Mar d’Amunt.

Escappe Llançà

Escape Room a Llançà

Una nova experiència d’escapament a l’exterior. Un EscAPPe a la Vila i un altre al Port! 2 jocs independents amb molts enigmes per resoldre amb l’ús d’una aplicació mòbil.

.

 

Mume a La Jonquera

El Museu Memorial de l’Exili, un espai per a la memòria, la història i la reflexió.

Ciutadella de Roses

Ciutadella de Roses

És un recinte de 139.000 m2 on varen conviure diverses civilitzacions de l’any 776aC. Es compon del Museu, La Ciutadella, l’Exposició “El Mar de Poseidó” i l’Audiovisual “Non Stop”.

 

 

Observatori Albanyà

Observatori Albanyà

Gaudeix d’una experiència sensorial única a l’Observatori Astronòmic Albanyà. També es pot portar la carpa 3D a l’alberg per tal que no s’hagi de traslladar el grup.

Salut Integral i mar

Relaciona’t amb la Costa Brava i el mar. I sobretot, cuida el teu cos i la teva ment!

Caiac Contemplatiu

Caiac en silenci i Qi Gong Sk kayak

La presència, el silenci i l’entrega a ser part de la immensitat blava transforma el sentit del ser.

Laia Bedós Bonaterra

Taller Pintura Emocional Laia Bedós Bonaterra

La pintura ens permet alliberar del pes d’algunes emocions que tenim dins i no sabem com treure.

Gi qong matiner

Qi Gong matiner amb Valérie Espinasse

Qi Gong matiner cada dimecres a una platja de Llançà per connectar amb el cos i la ment.

Nedar contemplatiu amb Xènia Ros

Nedar conscientment és una experiència que pot desvetllar noves sensacions en tu.

Habitacions

 

Grups: Habitacions de 4, 8 i 16 places (lliteres).

Habitació per grups

Habitació de 8 persones

(4 lliteres)

Aquesta habitació disposa de 8 llits (4 lliteres). També disposa de 8 calaixos o 8 taquilles amb clau.

Té vistes al poble i la muntanya.

El lavabo és compartit.

Disposa de climatització.

Dormitori

Habitació de 16 persones

(8 lliteres)

Aquesta habitació disposa de 16 llits (8 lliteres) cada un amb cortina, un llum i  connexió elèctrica i USB.

També disposa de 16 taquilles amb clau.

El lavabo és compartit.

Disposa de climatització.

Habitació de 4 persones

(2 lliteres)

Aquesta habitació disposa de 4 llits (2 lliteres). També disposa de 4 calaixos.

Té vistes al jardí i la muntanya.

El lavabo és compartit.

Disposa de climatització.

Serveis

Demana el servei de Sopar, Dinar o Picnic.

A més, disposem de diferents serveis, per fer la teva estada més còmode. 

Pots utilitzar la cuina i neveres

Pots demanar sopar, dinar o picnic

Wifi gratuït a tot l'alberg

Jocs de taula i llibres

Lloguer de tovalloles €

Servei de rentadora €

Habitacions 

Acompanyants: Disposem d’habitacions dobles amb llit de matrimoni o 2 llits individuals.

Habitació Matrimoni 

(1 llit gran)

Aquesta habitació de 9 m2 disposa d’un llit de matrimoni, una estanteria i un penjador.

Té vistes al jardí i la muntanya.

El lavabo és a fora de l’habitació compartit amb una altre habitació doble.

Disposa de climatització.

Habitació Doble

(2 llits individuals)

Aquesta habitació de 9 m2 disposa de 2 llits individuals, una estanteria i un penjador.

Té vistes al jardí i la muntanya.

El lavabo és a fora de l’habitació compartit amb una altre habitació doble.

Disposa de climatització.

Habitació triple familiar

Habitació Familiar Triple

(1 llit gran + 1 llit en llitera)

Aquesta habitació disposa de 1 llit de matrimoni, 1 llit a sobre el llit de matrimoni (tipus llitera), una estanteria i un penjador.

Té vistes al jardí i la muntanya.

El lavabo és a fora de l’habitació compartit amb una altre habitació doble.

Disposa de climatització.

Informació 

Responem algunes preguntes freqüents de diferents serveis.

L'entrada és de 16 a 20h

Esmorzar inclòs tipus buffet

Llençols i mantes incloses

Àpats per grups

Guardem l'equipatge

Magatzem per bicicletes

Les platges

Gaudeix de les platges més inhòpites de la Costa Brava.

Platja de Canyelles

Canyelles

És una platja de pedres  ideal per fer snoerkel i gaudir de la millor praderia de possidònia.

Cap Ras

Caminat pots descobrir les millors cales de la Costa Brava en aquest paratge maravellós.

Bramant

L’olla de Llançà és la platja més espectacular. Només els més intrèpids s’hi podran banyar.

Farella

És una platja Ideal per dies de tramuntana i perquè els nens trobin animalons amagats.

Cau del Llop

És una platja àmplia per gaudir nedant i caminant per la sorra. Disposa de xiringuito.

Quines són les millors rutes?

Des d’un alberg a prop de la platja pots fer les rutes de la Costa Brava. I a més, descobriràs les rutes més fascinants!

Portbou - Llançà

GR92 – Etapa 1 – 4 hores Camí de ronda autèntic ple de penya-segats i cales inhòspites.

 

Sant Pere de Rodes

Una ruta extraordinària  per camins centenaris, pobles de gran bellesa i vistes fantàstiques.

Puig Esquers

Una ruta per descobrir el PN de l’Albera i el punt més alt de Llançà seguint mitja marató de l’Albera.

Llançà - Cadaqués

6GR92 – Etapa 2 – 6 hores Cal portar aigua i bon calçat ja que creua el Cap de Creus i fa molta calor.

Transpirinaica

Pels amants de la bici tenim la primera etapa del GR11 i transpirinaica Llançà –  Albanyà.

Sostenibilitat, inclusió i km0

Aquesta és la nostra filosofia de viatge i de vida. Per això, volem compartir amb tu els bons moments!

Slow travel

Viatjar és disfrutar del trajecte, de la gent, del menjar i de cada racó sense presses.

Productes km0

A l’Esmorzar hi trobareu productes km0 com el pa de Can Guisset o el pernil dolç d’Embotits Falgàs.

Lavabos inclusius

Per a totes les persones, independentment de la seva identitat o expressió de gènere.

Sostenibilitat

Ajuda’ns a reciclar, reduir el consum d’energia i d’aigua i ara a reduir els envasos de plàstic.

Solidaritat

Les vostres propines i la donació de l’alberg es destinen a l’Oncotrail    “El Petit Montgrí Intrèpid”

Transport col.lectiu

Tens diferents opcions per arribar a l’Alberg Costa Brava. Així que, mou-te amb transport col.lectiu!

Open chat
You need help?
Hola! Bonjour! Hello!