+34 616 43 35 88 info@albergcostabrava.com

 

Qui som

La nostra web és:

Inici

Inici

 

Política d’anul.lació

En tot moment el consumidor pot desistir del viatge  sol·licitat o contractat, i té dret al retorn de les quantitats que hagi abonat, però haurà d’indemnitzar l’Alberg Costa Brava en les quanties que seguidament s’indiquen:

 • Abonarà les despeses de gestió, les d’anul·lació degudament justificades, si s’escau, i una penalització consistent en el 5%de l’import total del viatge, si el desistiment es produeix amb més de 10 i menys de 15 dies d’antelació a la data de començament del viatge; el 15% entre els dies 3 i 10, i del 25% dins les 48 hores anteriors al dia d’entrada.
 • Sino es presenta el dia d’entrada, no tindrà dret a cap retorn de la quantitat abonada, excepte que hi hagi un acord entre les parts en altre sentit.

En el cas que el motiu de l’anul·lació sigui per causa major es retornarà el 100% de la quantitat abonada.

 

Política de privacitat

Aquesta política de privacitat s’emmarca d’acord amb el que disposa la normativa vigent en matèria de dades personals: Reglament UE 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el RD 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD.

La propietària d’aquest web és l’Alberg Costa Brava, amb raó social a TOT LLEURE SL – C/Monturiol, 2 – 17600 Figueres.

La finalitat del tractament de les seves dades personals és la de fer-li arribar la nostra informació.

Les seves dades no es comunicaran a tercers. No es transferiran a tercers països o a organitzacions internacionals.

L’Alberg Costa Brava no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers.

En qualsevol moment pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat adreçant un missatge a info@albergcostabrava.com.

L’Alberg Costa Brava es reserva el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord amb el seu propi criteri, o motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal. L’ús de la web després d’aquests canvis, implicarà l’acceptació d’aquests.

Avís legal

1- CONDICIONS GENERALS D’ÚS DE LA WEB I LA SEVA ACCEPTACIÓ

El present avís (en endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del servei d’accés i utilització de la web que L’Alberg Costa Brava, posa a la seva disposició.

L’Alberg Costa Brava, en tant que responsable de la web informa que té el seu domicili social a TOT LLEURE SL C/ Monturiol,2 – 17600 Figueres.

La utilització de la Web atribueix la condició d’usuari de la web (en endavant, “l’Usuari”) i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per l’Alberg Costa Brava al moment mateix en què l’Usuari accedeixi a la web. L’Alberg Costa Brava es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració dels continguts i els serveis del Web, així com les condicions requerides per a la seva utilització quan això sigui convenient per a la seva millor prestació.

El contingut de la present web està protegit per les lleis de propietat intel·lectual.

Aquests continguts han de ser usats de forma correcta i licita per l’usuari i, en particular resta obligat a utilitzar aquests continguts de forma diligent, correcta i lícita.

No podran utilitzar-se els continguts de forma contrària a la llei, a la moral o als bons costums acceptades en ordre públic.

Està prohibida la transmissió de qualsevol tipus de dades que vostè pugui realitzar a aquesta web, o a altres pertanyents a terceres empreses els links podrà trobar dins d’aquest web, que atempti contra els drets de propietat de tercers, siguin obscens, pornogràfics, difamatoris, de caràcter amenaçador o material que pugui ser considerat delicte o falta en virtut del vigent Codi Penal.

Queda prohibida la reproducció, còpia, distribució, transformació o modificació de continguts (textos, imatges, veus o estructura) tret que es compti amb l’autorització expressa i per escrit del titular dels drets adquirits. 

 1. OBJECTE

A través de la web, l’Alberg Costa Brava, informa sobre el seu establiment d’allotjament. 

 1. CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ DE LA WEB

3.1. Accés i utilització de la Web

La utilització del Portal té caràcter gratuït per als usuaris.

3.2. Veracitat de la informació

 Tota la informació que faciliti l’usuari a través del web haurà de ser veraç. A aquests efectes, l’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui com a conseqüència de l’emplenament dels formularis de recollida de dades. De la mateixa manera, s’haurà de mantenir la informació facilitada a l’Alberg Costa Brava actualitzada. En tot cas l’usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a Família Intrèpida o a tercers per la informació que faciliti.

3.3. Obligació de fer un ús correcte de la Web

L’usuari es compromet a utilitzar la web de conformitat amb la llei, el present Avís Legal, i altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats en el seu coneixement, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar la web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en el present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització de la web els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic de Família Intrèpida, o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari). 

L’Alberg Costa Brava es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a la Web, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals. 

 1. COPYRIGHT I MARQUES REGISTRADES

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen a la web són propietat de l’Alberg Costa Brava o de tercers, sense que pugui entendre que l’ús o accés a la Web i / o als serveis atribueixi a l’usuari dret algun sobre les citades marques, noms comercials i / o signes distintius.

 Així mateix, els Continguts són propietat intel·lectual de l’Alberg Costa Brava o de tercers, sense que es puguin entendre cedits a l’usuari, en virtut del que estableix aquest Avís Legal, cap dels drets d’explotació que existeixen o puguin existir sobre aquests Continguts van més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús de la web.

5.- RESPONSABILITATS PER DANYS I PERJUDICIS

L’usuari de la web o de qualsevol de les pàgines web de terceres empreses, incloses en el website o amb un accés mitjançant un link des del mateix, serà responsable dels danys i perjudicis que l’Alberg Costa Brava pugui patir directament o indirectament, com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades establertes en el present Avís Legal.

 1. LÍMIT DE RESPONSABILITAT 

L’Alberg Costa Brava no garanteix la disponibilitat del funcionament dels serveis de la web.

Quan això sigui raonablement possible, l’Alberg Costa Brava advertirà prèviament les interrupcions en el funcionament de la web. L’Alberg Costa Brava tampoc garanteix la unitat dels Serveis per a la realització de cap activitat en particular, ni la seva inhabilitat, i en particular, encara que no de manera exclusiva, que els usuaris puguin efectivament utilitzar els Serveis i accedir a les diferents pàgines web des de les que es prestin els Serveis.

L’Alberg Costa Brava no garanteix la privacitat i la seguretat de la utilització de la Web, no pot garantir la invulnerabilitat absoluta dels seus sistemes de seguretat.

L’Alberg Costa Brava no controla ni garanteix l’absència de virus ni d’altres elements en els Continguts que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l’usuari (software i hardware) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en aquest.

De la mateixa manera, l’Alberg Costa Brava, eludeix tota responsabilitat en els supòsits de fallada en el rendiment, error, omissió, interrupció, defecte de demora en l’operació de transmissió, fallada del sistema o línia, així com en el contingut, exactitud i opinions expressades i altres connexions subministrades per aquests mitjans.

L’Alberg Costa Brava no garanteix la licitud, fiabilitat i utilitat dels Continguts, ni tampoc garanteix la veracitat, exactitud, exhaustivitat i actualitat dels Continguts.

Aquesta web pot establir enllaços a altres pàgines web que pertanyen a tercers sobre els quals Família Intrèpida no té cap control. En aquests supòsits en què Família Intrèpida no assumeix cap responsabilitat ni compromís sobre la informació continguda en aquestes pàgines ni dels serveis o productes que en elles s’inclogui o ofereixi. 

En cas que una autoritat judicial comuniqui a l’Alberg Costa Brava o aquesta tingui coneixement efectiu de l’existència d’una informació il·lícita continguda en la web o que lesioni bens o drets d’un tercer susceptible d’indemnització, l’Alberg Costa Brava col·laborarà amb les organismes competents per a la identificació dels persones responsables d’haver publicat la informació il·lícita, i en tot cas, procedirà a retirar tal informació o fer impossible l’accés a la mateixa.

 1. DURADA

L’Alberg Costa Brava podrà interrompre el servei de la Web no obstant, està autoritzada a donar per acabada o suspendre la prestació dels serveis en qualsevol moment. Quan això sigui raonablement possible, l’Alberg Costa Brava advertirà prèviament l’acabament o suspensió de la prestació dels serveis de la web.

 1. JURISDICCIÓ

Les parts, amb expressa renúncia del seu propi fur, accepten com a legislació rectora del present contracte, l’espanyola, i es sotmeten per a la resolució de quants litigis poguessin derivar-se del mateix als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

 1. LEGISLACIÓ

Les presents Condicions Generals es regeixen per les lleis espanyoles.

 

Política de cookies

Des de L’Alberg Costa Brava l’informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per analitzar la navegació dels usuaris.

Què són les cookies? Una cookie és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

Cookies pròpies: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.

Cookies de tercer: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies.

 • Cookies de sessió: Són un tipus de Cookies dissenyades per a demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web.
 • Cookies persistents: Són un tipus de Cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la galeta.
 • Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara serien l’idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual s’accedeix al servei, la configuració regional des d’on s’accedeix al servei, etc.
 • Cookies d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert.
 • Cookies publicitàries: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o al ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els seus hàbits de navegació a Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.
 • Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes Cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, el que permet desenvolupar un perfil específic per a mostrar publicitat en funció del mateix.

   

  Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el teu equip pots fer-ho mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador.

  Firefox des d’aquí: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

  Chrome des d’aquí: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

  Explorer des d’aquí: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

  Safari des d’aquí: http://support.apple.com/kb/ph5042

   

  Opera des d’aquí: http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

Open chat
You need help?
Hola! Bonjour! Hello!